IT tanácsadás, consulting

Küldetésünk, hogy megmutassuk az informatika nem csupán egy költségtényező a vállalatok életében, hanem jelentős értékteremtő szerepe van.

Mi is az az IT consulting?

A technológia gyors fejlődése új kihívások elé állítja a cégeket. A negyedik ipari forradalom hajnalán  partnereinknek már nem csak a hagyományos informatikai megoldásokra van szükségük, hanem felhő alapú szolgáltatásokra, IoT-ra vagy akár mesterséges intelligenciára. Ebben a változásban szeretnénk meglévő és jövőbeli ügyfeleinknek segíteni. Célunk, hogy olyan üzleti megoldásokat biztosítsunk partnereinknek, amelyek hatékonnyá teszik folyamataikat. 

A konzultációk során feladatunk a partnerek jelenlegi folyamatainak megismerése. A szervezet üzleti és stratégiai működésének megértése után, szakértői háttértámogatás segítségével orvosoljuk a  felmerülő IT problémákat, továbbá az informatikai megoldásokkal növeljük a biztonságot, a megbízhatóságot, a költség- és teljesítményhatékonyságot. A consulting szolgáltatás igénybevételével nem kell többet foglalkoznia az informatikai problémákkal. Minden erejével a munkájára fókuszálhat. 

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.