Szerviz és rendszergazdai szolgáltatások

Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az informatika világában. A régióban számos vállalatnak építettünk ki informatikai rendszereket, ezzel is támogatva munkájuk hatékonyságát.

Filozófiánk

A megfelelően kialakított és hosszútávon is üzemeltetett informatikai megoldások megkönnyítik a partnerek mindennapi tevékenységét, továbbá biztosak lehetnek a rendszer stabilitását illetően. A felmerülő problémák esetén pedig cégünk az ügyfelek mihamarabbi rendelkezésére áll.

Hálózati rendszerek tervezése, kiépítése és üzemeltetése

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk hálózatok struktúrájának megtervezésében és kiépítésében. Továbbá vállaljuk a kiépített hálózati megoldások rendszergazdai feladatainak ellátását és támogatását.

File és levelező szerver üzemeltetés

Ma már minden kis-, közép- és nagyvállalat számára elengedhetetlen egy megfelelő szerver szolgáltatás. Kollégáink az igényfelmérés és tervezés után biztosítják a cégeknek a file, illetve levelező szerverek üzembehelyezését. Későbbiekben pedig üzemeltetési szolgáltatásunk segíti a rendszer megbízható és stabil működését.

Eseti szerviz megoldások

Szervizünkben kollégáink a meghibásodott nyomtatók, tabletek, laptopok és asztali gépek probléma feltárásával és javításával foglalkoznak. A javításokon túl vállalunk adatmentést, programok telepítését, vírusok keresését és irtását.

Irodatechnikai eszközök bérbeadása és üzemeltetése

Cégünk sok éves tapasztalattal szolgálja ügyfeleit az irodatechnika területén. Nyomtatási, fénymásolási és szkennelési megoldásainkat optimalizáljuk ügyfeleink igényeinek megfelelően. Bérleti konstrukcióinkkal és teljeskörű üzemeltetési szolgáltatásunkkal tervezhető költséget, rugalmasságot és problémamentes üzemeltetést biztosítunk.

  • Nagy teljesítményű nyomtatók
  • Fénymásolók
  • Multifunkcionális készülékek
  • Szkennerek
Irodatechnikai eszközök bérbeadása és üzemeltetése

Adatmentések és alaplap javítás

Korunkban a legtöbb személyes és munkahelyi adatot elektronikus formában tároljuk. Az adatok elvesztése komoly veszélyforrás a mindennapjainkban. Bizonyos munkakörökhöz ezért is törvényi előírás az adatok harmadik helyen történő tárolása. Mi megoldást nyújtunk  és segítünk, hogy adataid biztonságban tudhassadd adatmentési megoldásaink segítségével.

Elektronikai eszközök (laptop, telefon, tablet stb.) alaplapjainak meghibásodása és cseréje, komoly kiadás a tulajdonos számára. Szervizünkben egy professzionális forrasztóállomás (BGA) segítségével, szakembereink javítani tudják alaplapodat a teljes alkatrész cseréje nélkül. Bízzd ránk meghibásodott készülékét és spórold meg a csere költségét!

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.