Rendszergazdai üzemeltetés

A szolgáltatás, amely hatékonyabbá teszi munkafolyamatait.

Mi az informatikai üzemeltetés?

Kollégáink a több éves szakami tapasztalatukkal segítik az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldások megtervezését és kiépítését. Biztosítjuk az üzemeltetés ideje alatti szakmai támogatást, rendelkezésre állást. Elvégezzük a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő tevékenységeket, ezzel is megkönnyítve és hatékonyabbá téve ügyfeleink hétköznapjait. Az üzemeltetési megoldásaink segítik azokat a vállalkozásokat, ahol nem alkalmaznak saját rendszergazdát. Nagyvállalatok estében pedig a helyi IT szakembereket tehermentesítjük, hogy a szervezet saját folyamataira tudják figyelmüket összpontosítani.

Hálózati rendszerek tervezése, kiépítése és üzemeltetése

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk hálózatok struktúrájának megtervezésében és kiépítésében. Továbbá vállaljuk a kiépített hálózati megoldások rendszergazdai feladatainak ellátását és támogatását.

File és levelező szerver üzemeltetés

Ma már minden kis-, közép- és nagyvállalat számára elengedhetetlen egy megfelelő szerver szolgáltatás. Kollégáink az igényfelmérés és tervezés után biztosítják a cégeknek a file, illetve levelező szerverek üzembehelyezését. Későbbiekben pedig üzemeltetési szolgáltatásunk segíti a rendszer megbízható és stabil működését.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.