Hálózat tervezés, kiépítés és üzemeltetés

Napjainkban a hatékony munkavégzés alapfeltétele a stabilan működő hálózat. A kkv-k, nagyvállalatok és hivatalok életében is elengedhetetlen a megfelelő biztonsággal, stabilitással és gyorsasággal működő hálózat megléte. Cégünk ebben is segítségedre lehet.

Elvárás a hálózattal szemben

Elvárás a hálózattal szemben

A hálózat az ügyfél egyedi munkafolyamataihoz igazodjon. A rendszer megbízhatóan működjön, hogy ne akadályozza a napi feladatok elvégzését. A hiba mentes működés mellett jelentős tényező egy hálózat esetén a sebesség. Nincs is dühítőbb, mint amikor egy kért utasítás a rendszertől akadozik vagy lassan megy. Egyre nagyobb szerepe van a IT-biztonságnak, hiszen céges és személyes adataink elvesztése és eltulajdonítása anyagi és morális károkhoz vezethet.

Hálózat tervezése

Egy hálózat megtervezésénél fontos nem csak a jelen, hanem a jövőbeli állapotot is figyelembe venni. A jól optimalizált hálózat kiszolgálja a felhasználót, de lehetővé teszi a bővítés, illetve új munkaállomások lehetővé tételét. Az alultervezett hálózat újabb beruházásokat igényel, tovább rontja a napi munkavégzés hatékonyságát.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.