Kérj egyedi árajánlatot!

Informatikai probléma?
Megoldás a Master Partner

A Master Partner Kft. a lakossági és üzleti szféra teljes informatikai igényeire nyújt megoldást. Legyen szó értékesítésről, szerviz feladatok ellátásáról, nyomtatók és fénymásolók bérbe adásáról és hálózatok üzemeltetéséről. Felkészült kollégáink mindig a legkorszerűbb megoldásokkal várják ügyfeleinket.

Webáruház
Rendszergazdai üzemeltetés

Rendszergazdai üzemeltetés

Ne legyen gondod az informatikára. Háttér támogatásunkkal biztosítjuk a teljes informatikai rendszer működését. Tervezhető költségek, megbízható partnerkapcsolat.

IT consulting

IT consulting

Felesleges elmerülnöd a szakma mélységeiben, tanácsadónk segít megtalálni problémádra a legjobb megoldást. Szakembereink segítenek a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

Felhő szolgáltatások és IoT

Felhő szolgáltatások és IoT

Tarts lépést a fejlődéssel, tedd költség és teljesítmény hatékonnyá vállalkozásod AWS és Azure szolgáltatások segítségével. IoT eszközökkel automatizáld tevékenységeidet, elemezz és gyűjts adatokat folyamataidról.

Office 365

Office 365

Tudtad, hogy irodádat és dokumentumaidat távolról is elérheted? Az Office 365 segít a hatékony csapatmunkában és a szervezeten belüli kommunikációban. Számos applikáció kedvező áron.

Cégünk számokban

10000+

elégedett ügyfél

200+

üzemeltetett vállalkozás

25+

év szakmai tapasztalat

16+

elhivatott kolléga

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.