Költöztesd munkatársaid virtuális irodába!

Folyamatosan úton vannak a munkatársaid? Nehéz a kapcsolattartás? Költöztesd őket virtuális irodába!

Költöztesd munkatársaid virtuális irodába!

Folyamatosan úton vannak a munkatársaid? Nehéz a kapcsolattartás? Költöztesd őket virtuális irodába!

Adott egy háromfős webfejlesztő vállalkozás, amelynek tagjai folyamatosan az ügyfeleknél, vagy otthonról dolgoznak. A laza kapcsolódású szakértői együttműködésben hisznek, de érzik, hogy az egyre növekvő igények miatt szervezettebbé kell válniuk. Egyszerűen túl sok projekt fut egyszerre, a folyamatok átláthatatlanná váltak, egyre nehezebb tartani a határidőket. Ebben helyzetben ért minket a felkérés, hogy javasoljunk egy olyan támogató eszközt, szoftvert, amivel ezeket a problémákat könnyedén át lehetne hidalni.

A probléma pontos megismerését követően a cég döntéshozóival közösen a Microsoft 365 bevezetése mellett tettük le a voksunkat, és azon belül is a Microsoft Teams és a Planner program bizonyult a megfelelő választásnak. A Teams pillanatok alatt a céges kapcsolattartás elsődleges felületévé vált, a Plannerrel pedig a projekttervezés lett sokkal egyszerűbb. Minden feladatnak konkrét felelőse, határideje lett, és mindezt immár online is tudják ellenőrizni.

A Planner program segítségével egy olyan virtuális irodát hoztunk létre, amelyben mindenki látja, hogy egy-egy adott projekt során mi a feladata, mi az ahhoz rendelt határidő, és hol tartanak kollégái. Pár hét alatt elértük, hogy ha ez a kisméretű vállalkozás egy-egy várt nagyobb megbízást elnyer, akkor is képesek legyenek gyorsan, hatékonyan és szakértelmükhöz méltóan kiszolgálni fontos ügyfelüket.

CTA – Ingyenes szakértői tanácsadás – Jelentkezz!

Az ügyfél az együttműködésből az időgazdálkodás fontosságát emelte ki, hiszen a Teamsnek és a Plannernek köszönhetően jelentősen gyorsítani tudtak a folyamatokon. „Kis cégként a legértékesebb vagyonunk a munkatársaink szakértelme és ideje. Nagyon fontos, hogy ha egyszerre több projektet viszünk, akkor is képesek legyünk hatékonyan együttműködni és a vállalásainkat betartani. Mivel a nap legnagyobb részében nem egy térben tartózkodunk, fontos volt, hogy legyen egy platform, ahol láthatjuk, ki hol tart az adott folyamatban. Mindezt összekötöttük a naptárunkkal is, így már nem kell többször visszahívnom az ügyfelet, hogy találkozót egyeztessünk: elég, ha belépek a Plannerbe, és tudom, hogy melyik az az időpont, ami mindhármunknak jó. Ez nagy segítség a mindennapokban. – mondta Juhász Péter, Mr. Pixel webfejlesztő vállalkozás alapító tagja, esettanulmányunk főszereplője.

Hasonló problémákkal küzdesz?

A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. Ha a Te céged működésén is nagyon lendítene egy ilyen program, jelezd nekünk, és segítsünk!

Kapcsolatfelvétel

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.