Így növeltük meg 25%-kal partnerünk hatékonyságát

Így növeltük meg 25%-kal partnerünk hatékonyságát

Így növeltük meg 25%-kal partnerünk hatékonyságát – egy fejlesztéssel!

Mindössze két program telepítésével óriási fejlődést ért el a grafikai tervező soproni Avadoo.

Habár a hardverek szintjén a digitális fejlesztések már évekkel korábban elindultak, az Avadoo üzletmenetében továbbra is előfordultak fennakadások. Az ügyfelek megrendeléseinek kezelése valamint a tervező és kivitelező kollégák közötti kommunikáció számos problémába ütközött, és nagyon érezték a hiányát egy, a munkamenetet ellenőrző, a szervezést megkönnyítő szoftvernek. A stabil, jól működő háttér megteremtését a Master Partner kollégáira bízták.

A tanácsadási alkalmak során kiderült, hogy az Avadoo-nál szinte az összes probléma megoldható egy szoftver alkalmazásával: az erre tervezett Asana tulajdonképpen mindenre választ tudott adni. A kollégákat feladatokhoz rendelhetik, a tevékenységükről statisztikák érhetők el, és maga az ügyviteli rész is sokkal átláthatóbb lett. Hogy még könnyebb legyen kezelni az anyagokat és a rendelkezésre álló erőforrást, mindezt még kiegészítették a Microsoft Power BI szoftverrel, amivel pillanatok alatt átláthatóvá váltak a készletek és a folyamatok.

Ingyenes szakértői tanácsadás – Jelentkezz!

Ideális eszköz kkv-k részére

Az Asana, mint projektszervező eszköz kifejezetten ideális 3-15 fős vállalkozások részére. Az Avadoo csapata nagyon gyorsan hozzászokott a használatához, igazából már pár alkalom után be tudott épülni a rendszerükbe. Miután színkódokkal láttuk el a különböző technológiákat, és hozzáraktuk a Power BI-t, ami az adatokat szemlélteti, sokkal átláthatóbb lett az üzletük.

„A digitális programok bevezetése nagyon felgyorsította az üzletmenetünket, hiszen minden egyes folyamatot valós időben tudunk követni. Ha egy-egy megrendeléssel készen vagyunk, a kollégák azonnal tudják értesíteni az ügyfelet. Mindenki egy programon belül látja a határidőt, az árakat, a megrendelt darabszámot. Minden visszakövethető, ellenőrizhető. Ha érzékeltetnem kellene a különbséget, azt mondanám, hogy legalább 25%-kal megnövelte a hatékonyságunkat ez a változtatás. Ezzel a fejlesztéssel minden a helyére került.” – tette hozzá Kocsis Csaba, az Avadoo Design Kft vezetője.

Partnereink

A gyártók akik mögöttünk állnak és szakmai támogatást nyújtanak.